Легенда на Левски: Не само Сираков е за критика, а и футболистите също


FUTBOL-TV

Легенда на Левски: Не само Сираков е за критика, а и футболистите също

Бвшият играч и треньор на Левски - Михаил Вълчев коментира пред "Мач Телеграф" някои наболели теми около тима. И бе категоричен, че за проблемите не трябва да се търси само сметка от шефовете.

"Има проблеми, които Сираков се опитва да реши. Феновете трябва да знаят, че няма финанси, няма пари да се закупят добри футболисти. Феновете искат победи, добра игра, но не знам защо всичко е насочено срещу Сираков, тъй като и самите футболисти имат вина за сегашната ситуация. Феновете трябва да критикуват и футболистите. Тези, които дойдоха зимата, така и не успяха да заменят онези, които напуснаха. Има настроения и срещу треньора, когато не вървят нещата, но с тези футболисти, това, което прави Левски не е малко. Левски трябва да направи опит да се върнат нещата, както бяха преди, а не да бъде само името, за да може феновете да нямат основание да критикуват никого.

Фабио Лима. Техничен и бърз футболист. Имаше добри минути в мачовете, в които игра. Той като че ли свърши работа, но се вижда как в целия отбор не вървят нещата. Няма кой да прави играта, няма кой да измисли нещо интересно. Създават се по няколко положения, но не се вкарват. Рикардиньо, например, е човек, който чака само центрирани топки. В последно време стана по-комбинативен, по-раздвижен, търси топката в празните пространства, но в много моменти играе разконцентрирано и прави доста грешки. Защитата също прави бърка, а в средата няма нищо смислено", каза Вълчев.

  Сподели
64