Клоп освобождава дома си в Ливърпул


Н. Гавазов

Клоп освобождава дома си в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, след като напусне мърсисайдския клуб в края на настоящия сезон, ще освободи дома си в Ливърпул за бъдещия наставник на отбора. Това съобщава Mirror.

Според източника земята и къщата, в която германският треньор живееше със съпругата си, ще отидат при следващия наставник на Ливърпул, който се очаква да бъде нидерландският специалист Арне Слот. Отбелязва се, че преместването на Клоп вече е започнало, а цената на бившето имение на треньора се оценява на 4 милиона британски лири. По едно време къщата бе закупена от предшественика на Клоп Брендън Роджърс от бившия играч на Мърсисайд Стивън Джерард и се водеше на футболния клуб, който го отдели за семейството на германския треньор, след като го покани в Ливърпул през 2015 г.

Припомняме, че по-рано в медиите се появи информация, че Арне Слот ще замени Юрген Клоп, подписвайки вече договор с Ливърпул до 2027 година. Беше подчертано, че английският клуб ще плати на Фейенорд 13-15 милиона евро като компенсация за предсрочното прекратяване на договора.

В момента Ливърпул е на трето място в класирането на Висшата лига за сезон 2023/2024. Отборът има 78 точки в 36 мача.

  Сподели
116